2014-2015

25 Qershor, 2020

Sistem i ri Parkimi Modern

Projekt: Sistem i ri Parkimi Modern ne qytetin e Elbasanit Viti: Korrik 2014- Maj 2015 Programi: Partneritete Publike Private të mbështetura dhe nen  ndikimin e  USAID. Prezantimi:   Qeveritë lokale në Shqipëri po zbulojnë mënyra të reja për të përmbushur kërkesën në rritje të vazhdueshme për përmirësime të shërbimeve që priten nga qytetarët e tyre. Njësitë […]
25 Qershor, 2020

EEY EU-AL

Projekti: Rrjeti Sipërmarrës i Iniciativave ne  Rritje për Sipërmarrësit e Rinj, ENGI4NE. Programi: EU – Erasmus per Sipermarresit e Rinj Prezantimi:EYE ndihmon në aftësimin e sipërmarrësve evropianë, të aftë për të filluar dhe / ose drejtuar me sukses një biznes të vogël në Evropë. Sipërmarrësit e rinj mbledhin dhe shkëmbejnë njohuri dhe ide të biznesit […]