2022

1 Qershor, 2023

EBRD & FUSHE O KOL LTD BOGE

Sfondi i projektit: Përgatitja e një Plani Strategjik për Fushe O Kol Ltd në Boga, Shkoder. Objektivi i shërbimit: Për të përmirësuar efektivitetin e menaxhimit të kompanisë. Objektivat specifikë përfshijnë:  Zbatimi i një Plani Strategjik të Biznesit për të sqaruar fokusin e kompani për 5 vitet e ardhshme;  Zbatimi i një strategjie të […]
5 Qershor, 2023

MUNICIPALITY PUKE

Projekti: Qendra e Zhvillimit të Fillimit dhe mbështetja e të rinjve në biznes inovativ Programi: MBROJTJA GRANT E FAKTILITATORVE STARTUP Donatori: MINISTRI I ENTREPRENEURSHIP Kohëzgjatja e veprimtarisë: 10/05/2022-12 / 11/2022 Sfondi i projektit: Komuna e Pukës si Lehtësues synon të ndihmojë dhe mbështesë të rinjtë në biznes ose ata të rinj që kanë idetë e […]