2018

1 Nëntor, 2018

Takim Konsultativ me OSHC-të në Vlorë

Të enjten më 25 Tetor 2018, Agjensia Rajonale e Zhvillimit, në bashkëpunim me organizatën lider, Qëndra për Promovimin e Konkurueshmërisë, organizuan një Takim Konsultativ me temë “Mjedisi ligjor në sektorin e Ndërmarrjeve Sociale: gjetjet dhe sfidat’’ në kuadër të Projektit me titull “Mbështetje për Organizatat e Shoqërisë Civile për të zhvilluar Ndërmarrje Sociale” financuar nga Bashkimi Evropian. Projekti synon të […]
25 Qershor, 2020

EEY EU Projekt 1

Projekti: Rrjeti Sipërmarrës i Iniciativave të Rritjes për Sipërmarrësit e Rinj, ENGI4NE- 2. Viti: 2018-2019 Programi: EU – Erasmus per Sipermarresit e Rinj Partneret: Confindustria Ancona (CA) ITALY Via Ing. Roberto Bianchi – Ancona 60131 eye.confindustrian@gmail.com – www.confindustria.an.it Oü Turundusproff – Marketingi Instituut Estonia (Mi) ESTONIA Peterburi tee 2f, Tallinn 11415 eye.turundusproff@gmail.com www.mi.ee Asociacion De Empresarios Textiles De […]